3/15/30 CHALLENGE

3 trainingen/ week

15 minuten

30 dagen lang

Het verhaal achter onze 3/15/30 CHALLENGE

Onze 3/15/30 challenge is een online programma aan een lichte tot matige intensiteit gericht op ouderen en personen die starten met sporten.

Het belangrijkste op dit niveau is het lichaam de juiste prikkel te geven om een goede basis op te bouwen en kwetsuren te vermijden.

Met 3 trainingen per week van slechts 15 minuten kan je al een heel mooie basis opbouwen. Door de lichte intensiteit van de oefeningen en de progressieve belasting zal je al na 30 dagen het verschil merken aan je lichaam.

Naast het fysieke aspect zal je een goede continuรฏteit in je trainingen opgebouwd hebben waarmee je nadien verder kan gaan.

Wil je nadien blijven verder gaan en je nog verbeteren/ versterken, dan kan je verder trainen met onze 3/15/30 CHALLENGE PART 2 of overschakelen op een hogere intensiteit met ons SHAPE programma dat nog meer uitdaging en variatie zal bieden.

Ow yes! Ik ben overtuigd. Waar kan ik mij inschrijven?
Klik hier om te starten aan de 3/15/30 CHALLENGE 1.0.
Het is bovendien volledig GRATIS!

Wat is het verschil tussen de eerste en tweede challenge?

  • De intensiteit is dezelfde gebleven.
  • Het zijn nieuwe oefeningen.
  • De beeldkwaliteit is verbeterd.

Inschrijven

3/15/30 CHALLENGE 1.0

Deze challenge is volledig gratis.

Klik hier om in te schrijven.

3/15/30 challenge 2.0

Heb je de 3/15/30 challenge 1.0 volbracht en zin in meer klik dan hier om je in te schrijven voor onze 3/15/30 challenge 2.0.

Deze challenge kost โ‚ฌ25.

Wil je deze trainingen liever in groep doen, dan is dit zeker mogelijk. Deze intensiteit van deze online training is perfect vergelijkbaar met onze 60+ en getting started lessen. Neem gerust eens een kijkje.


Meer info over de 60+ trainingen

Meer info over de getting started trainingen

NOG VRAGEN… CHECK ONZE FAQ’s