Athlete’s First (12j – 18j)

Nieuwe lessenreeks van Athlete’s First gaat vanaf 6 juli van start.

Wat?

  • Vanaf 12 jaar veranderen onze kinderen: ze worden zelfstandiger, ze willen zelf hun dag kunnen indelen (en chillen) maar ze willen ook geprikkeld worden.
  • Bij Athlete’s first willen we atleten vormen en pas in een volgende fase voetballers, tennissers, hockeyers, enz.
  • Het verbeteren van de basiseigenschappen (kracht, explosiviteit, core, looptechniek), wat zal helpen in onze specifieke training.

Wanneer?

De trainingen gaan steeds door van maandag t.e.m. vrijdag van 14u30 -16u.

  • 13 tem 17 juli
  • 20 tem 24 juli
  • 27 tem 31 juli
  • 10 tem 14 aug

Waar?

Hukkelgemwegel 4, 9820 Merelbeke

Doelgroep?

Alle tieners (12j – 18j) die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen.

Prijs?

Kostprijs is 68€ voor 5 dagen of 17€ per dag

Inschrijven?

Klik hier om in te schrijven.

Een woordje extra uitleg

Als we een goede sporter willen worden, moeten we in de eerste plaats trainen als een atleet. Een tennisser die onvoldoende kan sprinten, moeite heeft om vlot van richting te veranderen of onvoldoende kracht heeft om te stabiliseren zal nooit een goede tennisser worden. Iedere sporter moet in de eerste plaats trainen om een atleet te worden.

Als we kijken naar de huidige trend van verschillen sporten, zien we dat sporten veel explosiever zijn geworden en dit vaak het verschil maakt. Een trainingsprogramma waarin explosiviteit op een zo juist mogelijke manier wordt aangeleerd en opgebouwd is daarom de sleutel om de eigen mogelijkheden binnen de sport maximaal te ontwikkelen! In ons Athletes first programma focussen we ons, zoals u wel al kon denken, in de eerste plaats op explosiviteit (sprint, sprongen, gooien), het aanleren van correcte bewegingen en looptechniek om goede bewegers te vormen.

Aanvullend hierop gaan we aangepaste krachttraining toevoegen om zo een basis te vormen als atleet waarop je beter bouwstenen kan plaatsen als sporter.

OVERTUIGD EN ZIN OM ER IN TE VLIEGEN?
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!

This image has an empty alt attribute; its file name is Money-back-2.png