Getting started

GRATIS PROEFTRAINING GETTING STARTED:

Woensdag 24 juni om 15u

Zaterdag 20 juni om 9u30

Klik hier om in te schrijven.

Met ‘Getting started’ richten wij ons op de NIET sportieveling. Ben jij overtuigd dat bewegen je goed zou doen, maar voel je je niet op jouw gemak om tussen sportieve, reeds afgetrainde mensen te trainen? Dan is ‘Getting started’ misschien wel iets voor jou! 

Wij beloven je geen magische pil, maar we kunnen je wel helpen om op een haalbare manier in een rustgevende setting jouw levenskwaliteit te verbeteren. De bedoeling is om elke keer een beetje fitter te worden en zo op een duurzame manier te evolueren tot een nog betere versie van jezelf.

Begrijp ons niet verkeerd, je zal zeker zweten en een beetje afzien maar dit alles aangepast aan wat jouw lichaam persoonlijk aankan. Het is een training waarbij we zowel jouw kracht als cardiovasculaire uithouding opbouwen rekening houdend met jouw beginniveau.

Wanneer?

  • Woensdag van 15u – 16u
  • Zaterdag van 9u30 – 10u30

Voor wie?

Personen met een ‘Body Mass Index’ (BMI) > 25 met weinig tot geen fysieke conditie die willen sporten, maar niet weten hoe ze hieraan moeten beginnen. 

Hoe bereken je jouw BMI?

BMI = gewicht (kg) / (lengte (m) x lengte (m))

Hulpmiddel

Wij hebben enkele vragen opgesteld voor jou die indien je ze beantwoord, een succesvolle start in dit programma zullen garanderen! Deel ze gerust met jouw kennissen!

Jouw antwoorden zullen ervoor zorgen dat wij ons trainingsaanbod voor ‘Getting started’ zodanig kunnen personaliseren dat het jouw noden tegemoet komt!

Klik hier om de vragen te beantwoorden, het zal helemaal niet lang duren en het zal je met een tevreden gevoel achterlaten!

Waar?

Hukkelgemwegel 4, 9820 Merelbeke

Extra!

Probeer ook zeker eens onze 3/15/30 challenge uit! Deze kan je vinden door hier te klikken.

Onze prijzen

Getting Started (1x/week)

€60/m

Getting Started (2x/week)

€100/m

Onze prijzen