Online (SHAPE)

Let us, help you

to get back in SHAPE.

Ons SHAPE-programma is gefocused op 3 PEILERS en duurt minimum 2 MAANDEN om op zo’n efficiënt mogelijke manier resultaat te bekomen.

Om de gewenste resultaten te bekomen is het belangrijk om tegelijk te werken aan deze 3 punten. Zo krijgen we het 1+1=3 effect. Eén van deze peilers negeren, vermindert onze slaagkans drastisch.  

 1. Krachttraining: Krachttraining geeft ons lichaam vorm. Voor meer info klik hier.
 2. Continuïteit: Om resultaten te behalen en te behouden is regelmaat the key!
 3. Voeding: Is je doel meer energie hebben, je beter in je vel voelen of wat strakker worden ? Dan is wat je eet belangrijk. afvallen zonder focus op voeding, is mission impossible. Klik hier. (Dit kan onder begeleiding of zelfstandig aan de hand van de kernprincipes die we je meegeven bij de start van het programma.)

Tijdens het shape programma voorzien we jullie van enkele voedingstips om jullie op weg te helpen naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

SHAPE is de meest efficiënte manier om terug strakker, slanker en sterker te worden omdat het krachttraining, continuïteit en voedingstips combineert.

SHAPE bestaat in 2 formules (home alone en shape all-in). Je kan kiezen dit te combineren met een groepstraining (shape all-in) of niet (home alone). Met het shape programma geniet je van een online thuisprogramma dat in minder dan 30 min kan uitgevoerd worden. Eventueel kan je er personal training aan koppelen om nog sneller resultaat te bekomen.

Home alone (online thuisprogramma)

Heb je weinig tijd of is een groepstraining niets voor jou. Kies dan voor het home alone pakket waardoor je door middel van ons online thuisprogramma 3x/ week een training kan uitvoeren in minder dan 30 min.

ONLINE THUISTRAININGEN:

 • Het beste programma zal geen resultaat geven als er geen continuïteit is. Wil je resultaat dan moet je MINSTENS 2 keer per week trainen. De beste resultaten krijg je door 4 keer per week te trainen. Shape loopt in blokken van 2 maanden, zorg ervoor dat je er het maximum uithaalt. Eens je op een bepaald niveau zit, zijn 1 tot 2 trainingen per week voldoende om op hetzelfde niveau te blijven. De thuistrainingen laten je toe om met een minimum aan materiaal, een beperkte tijdsinvestering en zonder verplaatsing je trainingen toch te kunnen uitvoeren.
 • Het online trainingsprogramma bestaat uit een bodyweight training, een kettlebell training en een intervaltraining. Je kan zelf kiezen welke training je wenst te doen… De intervaltrainingen zijn buiten. Voor de kettlebell training heb je kettlebells nodig… Je kan deze online bestellen of in de decathlon of action of bestellen bij ons (neem in dat geval contact op met één van onze trainers). wij verkiezen de gietijzeren uitvoeringen en niet de PVC versie. Wil je geen kettlebells bestellen, geen probleem. Kettlebelltraining kan wel een extra boost geven aan je training maar is zeker niet verplicht. De meeste vrouwen raden we aan om 8kg en 12kg aan te schaffen, de meeste mannen 12kg en 16kg. Het lijkt heel zwaar maar dat valt echt mee. In geval van twijfel… bel ons ;-).
This image has an empty alt attribute; its file name is georgia-de-lotz-UsJoNxLaNo-unsplash-1024x683.jpg

SHAPE ALL-IN (groepstraining of personal training + online thuisprogramma)

GROEPSTRAININGEN:

 • Groepstrainingen zijn interessant omdat we op deze manier feedback kunnen geven, mocht je sommige beweging niet optimaal uitvoeren. Groepstrainingen kan je uiteraard niet vergelijken met personal training maar het is al een grote stap in de juiste richting. BOOST trainingen laten door hun kleinere groep meer gepersonaliseerde feedback toe.
 • Groepstrainingen zorgen tevens voor een vibe die je energie kan geven om dat tikkeltje extra te geven.

Je kan kiezen uit BOOST en Get Fit, Stay Fit:

 • Dinsdagavond (en donderdagavond in Nazareth): Get Fit, Stay Fit met focus op controleren van je eigen lichaamsgewicht. Voor meer info, klik hier.
 • Donderdagavond: BOOST met focus op krachttraining. Voor meer info, klik hier.

ONLINE TRAININGEN:

Net als bij het home alone programma krijg je ook bij dit programma een online thuistraining.

Personal training

 • Personal training is een 1 op 1 training waarbij er een geïndividualiseerd plan van aanpak wordt opgesteld en indien je dit wens feedback wordt gegeven op je huidige voedingspatroon.
 • Hoe meer het plan op jou is afgesteld, hoe groter je slaagkans.
 • Heb je momenteel enkele klachten waar je niet van af geraakt, dan kan een individuele begeleiding wonderen doen.
 • Voor meer info klik hier.
This image has an empty alt attribute; its file name is afbeelding-1024x681.png

Voor wie?

 • Dit programma is voor alle niveau’s
 • Heb je schrik dat dit programma te zwaar voor je is of dat oefeningen te moeilijk zouden zijn? Geen paniek! Elke workout wordt duidelijk voorgetoond en is voorzien van enkele progressies en regressies zodat iedereen de oefening op een correcte manier en op zijn eigen niveau kan uitvoeren.

Welk materiaal heb ik nodig?

Naast ons lichaamsgewicht wordt er in het shape programma ook gebruik gemaakt van functioneel materiaal:

 • grote rekker (weerstandband)
 • minibands
 • kettlebells

Wij raden je aan dit materiaal aan te kopen in de decatlon of action. Prijs/kwaliteit zit je hier zeker goed! De kettlebell haal je het best in de decatlon. Deze beschikken over een rubberen laagje aan de onderkant wat goed is voor de vloer.

Voor mannen is gemiddeld genomen een 8kg en 16kg kettlebell goed al is de 12kg soms ook handig. Voor vrouwen is het gemiddeld genomen een 6kg en 12kg kettlebell

Al het materiaal kan ook aangekocht worden bij TRACE zelf. Indien je dit wenst in hebt, neem dan contact op met één van onze trainers.

Extra optie

Indien je meer info wenst omtrent voeding of indien je hulp nodig hebt bij het uitvoeren van enkele oefeningen dan kunnen we voor jou een aangepast traject voorzien waarbij rekening wordt gehouden met al je wensen.

FAQ’s

This image has an empty alt attribute; its file name is Money-back-2.png

Onze prijzen

Shape all-in

€ 25

 • in combinatie met groepstraining
 • naar keuze of personal training
 • Online trainingsprogramma:
 • 1 x bodyweight training/ week
 • 1 x kettlebell training/ week
 • 1 x interval training/ week

Home alone

€ 50

 • Online trainingsprogramma:
 • 1 x bodyweight training/ week
 • 1 x kettlebell training/ week
 • 1 x interval training/ week