SHAPE

De beste methode om terug strakker, slanker en sterker voor de dag te komen. Stimuleer vetverlies en boost je metabolisme.

Afvallen is meer dan hard trainen…

Gewicht verliezen betekent in de eerste plaats onze eetgewoontes aanpassen, hierdoor richt SHAPE zich op het combineren van de meest efficiënte training (kracht en interval) met het bewust worden van voeding en het aanpassen van (eet)gewoontes. Wens je een blijvend resultaat dan is SHAPE het antwoord op je vraag.

Waarom worden we dikker als we ouder worden?

Het kost ons weinig moeite om fit te blijven als twintiger. Maar eens wat ouder lijkt het alsof iedereen spreekt over vetverlies ….

Wens je meer info? Klik dan hier.

Wat is de meest efficiënte oplossing om terug af te slanken?

Elke extra vorm van beweging helpt bij vetverlies, maar niet iedere prikkel zal hetzelfde effect hebben…

Wens je meer info? Klik dan hier.

Waarom heb je ons nodig?

Wij zijn Professionals met ervaring die er een missie van maken mensen terug op het juiste spoor te brengen. Met SHAPE begeleiden we je aan een snelheid die jou het beste uitkomt. Alles start bij het aanpassen van onze levensstijl. Door goede gewoontes toe te voegen zullen we nog sneller resultaten bekomen.

wat houdt dit in:

  • een aanpak die te combineren is met een drukke agenda,
  • resultaten als je in de spiegel kijkt en
  • eerlijke en correcte informatie betreffende voeding, training en verlies.
  • Wekelijkse call om alles goed te kunnen opvolgen.

SHAPE is de meest efficiënte manier om terug strakker, slanker en sterker te worden omdat het voedingsbegeleiding en krachttraining combineert.

FAQ’s