TRACE Move & Play

Het doel van deze Move & Play is om kinderen FUN te laten beleven met sport, maar ook om ze sportbreed te ontwikkelen door juister en beter te leren bewegen.

De komende vakantieperiodes komen er alweer aan. Misschien zit jij dan met de vraag ‘hoe zorgen we ervoor dat onze kids tijdens deze vakantie hun energie kwijt kunnen, zich amuseren en iets bijleren?’ TRACE kan jou hierbij helpen!

Wij organiseren Move & Play in de verschillende vakantieperiodes: zo een kamp waar je kind ‘s avonds moe van thuis komt en toch niet kan wachten om de dag erna opnieuw te mogen komen.

Wij doen geen spectaculaire dingen maar wij zijn constant bezig met te coachen en te entertainen. Als trainer weten wij dat we het verschil kunnen maken tussen een geslaagd en een middelmatig kamp. Op het einde van de dag zijn wij zelf ook moe en we hebben er ook plezier in als we zien wat we kunnen bereiken met de kinderen.

Peter: ‘Ikzelf ben een vader van 2 kinderen. Iedere vakantie voer ik ze naar verschillende sportkampen en ik word gelukkig van enthousiaste begeleiders. Zij maken het verschil tussen een geslaagd en minder geslaagd kamp. En toch hoop ik stiekem op meer: enthousiasme EN kennis.’

‘Onze kinderen bewegen steeds minder door het overaanbod van PC, I-pad en televisie.
Studies van U-Gent tonen aan dat onze kinderen minder vaak en minder goed bewegen in vergelijking met 1985 (euhm …, dat zijn wij).
Daarom wil ik sportkampen organiseren waar kinderen FUN hebben maar ook juister en beter leren bewegen’.

HOE ?

De lesgevers zijn (voornamelijk) studenten master lichamelijke opvoeding die stage hebben gelopen bij TRACE gedurende het jaar. Wij willen fun en kunde overbrengen door spel en leermomenten met elkaar af te wisselen.
Onze focus ligt op de afwisseling tussen spelen (basket, hockey, frisbee, ….) en het leren van fundamentele skills zoals lopen, sprinten, werpen, …. We wisselen technische momenten af met spelmomenten. Het is de bedoeling dat je kind tijdens deze Move & Play al spelend nieuwe skills leert of deze verbetert.

TESTIMONIALS

Evelien:
Miro was laaiend enthousiast over het kampje. Het leukste kampje ooit! Bedankt voor jullie inzet! Doen jullie in de zomervakantie ook een kampje?

Anne-Gaël:
Dag Peter,
ik wou je nog bedanken voor het kamp van deze week. Aaron komt steeds enthousiast naar huis met zijn verhalen. En ik heb echt het gevoel dat hij bijleert ook en gechallenged wordt op sportief vlak met jou. Dus doe zo verder zou ik zeggen!

Barbara:
Hey Peter,
graag wil ik je nog even bedanken voor de goede zorgen deze week!
Julie en Arthur waren bijzonder enthousiast over het kamp en over jou.
Arthur had nog nooit zo’n leuke moni gehad zei hij.

PRAKTISCH?

 De Move & Play lopen van 9u-16u.
 Gratis opvang is voorzien van 8u-17u.
 Locatie: de Polyvalente zaal van Merelbeke (ingang zwembad).
 Kinderen geboren tussen 2003 en 2011.
 €30/dag

Zomervakantie
 kamp 2: 26-30 augustus
 De prijs is €150 per kamp voor 5 dagen, €130 per kamp voor 4 dagen of €110 per kamp voor 3 dagen.

INSCHRIJVEN ?

Wens je in te schrijven voor de zomervakantie: KLIK HIER.

Heeft u interesse in Move & Play tijdens latere vakantieperiodes?
KLIK HIER zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van zodra de inschrijvingen opengaan.

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar nick@teamtrace.be of bel naar 0485/ 60.93.62 om jou verder te helpen.