Welkom bij TRACE

TRACE personal training bestaat sinds 2012 en heeft nu een nieuwe vestiging in Zwijnaarde.

Het is vlot bereikbaar, op 100m van de R4 met voldoende plaats om te parkeren.

Een douche is voorzien, zodat je je kan verfrissen en doorrijden naar je werk.

Personal training is de ideale formule voor als je betere resultaten wenst in de beperkte tijd die je hebt. Iedere persoon heeft een andere sport- en blessurevoorgeschiedenis en ieder heeft zijn eigen doelstelling.

Tijdens een “strategy session” luisteren we naar jouw verhaal, aangevuld met een testbatterij om te evalueren waar jouw werkpunten liggen. Op basis van deze input stellen we jouw gepersonaliseerd schema op.  Ieder schema bouwt verder op de vorige fase en hierdoor komen we dichter bij jouw doelstelling.

Heb je een drukke kalender, geen probleem. Via de TRACE app is het heel eenvoudig om je te registreren voor alle mogelijke sessies van personal training tot groepstraining en dit op alle uren van de dag. Er zijn meer dan 25 trainingsmogelijkheden, startende van 7u tot 21u30. Ook annuleren kan je eenvoudig zelf doen via deze app.

Via een maandelijks abonnement beslis jij wat je de komende maand zal doen. Wens je je abonnement te stoppen, pauzeren of te  up- of downgraden … it’s up to you. Geen probleem om dit maandelijks aan te passen. Er zijn ook geen opstartkosten of andere addertjes onder het gras. 

Wij focussen ons op personal training, 3on1 training en training in kleinere groepjes (8 pers).

De laatste jaren hebben heel wat leden de overstap gemaakt naar 3on1 training. Dit betekent 1 trainer voor maximum 3 personen. Iedere persoon met zijn gepersonaliseerd schema.  Het enige wat je dient te doen, is je in te schrijven via onze app. Je hoeft dus zelf niet te zorgen voor de overige deelnemers. Hierdoor heb je dezelfde kwaliteit als personal training maar aan een veel scherpere prijs. Afhankelijk van je abonnement betaal je op deze manier tussen de €25 en €45 per sessie.

We hebben momenteel een speciaal first meet aanbod voor mensen die starten.

Het is ook mogelijk om een gezamenlijke training te doen met (een deel van) je collega’s vroeg in de ochtend of op de middag.

Twijfel je nog? Lees onze reviews, geef ons een belletje of spring eens binnen.

Tot binnenkort,
Team TRACE