Kies voor individuele groepstraining!

No worries, TRACE biedt nog steeds personal training aan, maar …

Als ervaren personal trainer begrijpen we als geen ander dat persoonlijke aandacht essentieel is om je fitnessdoelen te behalen. Tijdens de initiële screening en eerste trainingssessies bekijken we samen jouw aandachtspunten en selecteren we specifieke oefeningen. Daarna kan je switchen naar groepstrainingen met max. 3 personen.

Waarom is deze switch interessant?

  1. Je bespaart kosten: Kleine groepstrainingen zijn goedkoper dan individuele personal trainingssessies.
  2. Je kan vaker trainen: Dankzij die lagere prijs kan je vaker trainen, zelfs 2 of 3 keer per week! Zo kan je consistenter zijn. En zoals we allemaal wel weten: consistency is key!
  3. Je hebt meer flexibiliteit: Kleine groepstrainingen kan je op verschillende momenten in de week plannen. Dus, perfect te combineren met je drukke agenda. Zo kan je je aan je trainingsroutine houden.
  4. Je bent niet alleen: Samen trainen is leuker en werkt motiverend. Je kunt elkaar aanmoedigen, successen vieren en samenwerken aan je fitnessdoelen, wat de hele ervaring aangenamer maakt.
  5. Je krijgt persoonlijke begeleiding: Hoewel je in een kleine groep traint, blijf je profiteren van persoonlijke begeleiding. Met max. 3 deelnemers per trainer kunnen we nog steeds zorgvuldig aandacht besteden aan jouw specifieke behoeften en doelen.
  6. Je maakt kans op voordelen: In een groep van 3 op 1 kan je mogelijks af en toe individueel genieten van een personal trainer. En dit aan een lagere prijs dan de individuele trainingssessies!

Voor wie is individuele personal training dan wél een slimme zet?

Voor beginners en mensen met acute blessures. In een later stadium kan je evengoed switchen naar 3on1-trainingen en nog steeds je droomresultaten behalen.

Kortom, kleine groepstraining is de perfecte balans tussen persoonlijke aandacht, kostenbesparing, flexibiliteit en gezelligheid. Het is een betaalbare manier om je fitnessdoelen te bereiken terwijl je geniet van de voordelen van samen trainen.

Praktisch

Wanneer?

Elke dag behalve zondag.

We bieden ochtend-, middag- en avondtrainingen aan.

Elke training duurt ongeveer 1 uur.

Waar?

Langeplankstraat 21, 9052 Zwijnaarde

Voor wie?

Voor mensen die persoonlijke aandacht, flexibiliteit en gezelligheid willen. Het is een betaalbare manier om je fitnessdoelen te bereiken terwijl je geniet van de voordelen van samen trainen.

Contact

Ben je nieuwsgierig naar onze 3on1 training? Contacteer ons via:

  • Mail: gerben@teamtrace.be
  • Telefoon: 0493 69 44 44

We’re in this together!