2 opties met een persoonlijke aanpak en hetzelfde doel: Jou begeleiden naar een betere versie van jezelf.

3on1 training (max. 3 pers./trainer)

Training in groepjes van max. 3 personen. Zelfde kwaliteit van een personal training, maar aan een lagere kostprijs en het sociale om met anderen te trainen.

Aan de hand van jouw geïndividualiseerd schema zal je perfect weten welke oefeningen je moet doen en hoeveel herhalingen. Wij zijn er steeds om je op weg te helpen en te corrigeren waar nodig voor de perfecte uitvoering.

Personal training

Persoonlijke begeleiding (1op1) met een geïndividualiseerd schema helemaal op jouw maat.
Heb je wat meer aandacht nodig en ben je graag alleen om te trainen? Dan kies je het beste voor personal training.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1 : Het correct evalueren van de beginsituatie
Wat zijn je doelstellingen en welk niveau start je? Heb je huidige of vorige blessures waar we rekening mee moet houden. Hoe ziet je dagelijkse leven eruit? Zit je ganse dagen of moet je continu met klanten gaan eten? Hoe beweeg je? Hoe til je zaken op van de grond? ….

Stap 2 : persoonlijk plan van aanpak
Op basis van deze evaluatie wordt een plan uitgewerkt. Niet een éénmalige training maar een groter kader. Wat moet er in je trainingsplan om je zo efficiënt mogelijk naar je doel te brengen.
Er zijn duizenden oefeningen maar welke moeten in JOUW trainingsprogramma? Hoeveel kracht- en cardio oefeningen doen we best. Zijn er extra oefeningen die we best integreren om je klachten vrij te krijgen of houden. Hoe werken we best aan je blessure(s) of hoe kunnen we errond werken zodat je toch je conditie op peil kan houden en vooruitgang kan boeken.

Stap 3 : Time to train (coachen, observeren, luisteren en bijsturen)
Eens het persoonlijke plan er is, gaan we jou coachen en observeren. ‘The devil is in the detail. Hoewel we gestart zijn met een evaluatie, gebeurt dit proces iedere training opnieuw. Waarom lukt het niet om een bepaalde oefening uit te voeren, moet het wat pittiger of juist wat rustiger? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de oefeningen nog correcter worden uitgevoerd? Hoe heb je gereageerd op je eerste trainingen? Zijn je doelstellingen gewijzigd? … . Het is een proces van luisteren, observeren en continu aanpassen om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar jouw doelstellingen.

Interesse? We luisteren graag naar jouw verhaal. Ben je nieuw bij TRACE? Check dan zeker ons first meet aanbod.

Praktisch

Wanneer?

3on1: Verschillende blokken mogelijk doorheen de week en op zaterdag. Neem contact op voor de huidige mogelijkheden of bekijk het rooster op onze TRACE app.

Beschik je reeds over de TRACE app. Klik dan hier om een plaatsje te reserveren voor de 3on1 training.

personal training: Dit is af te spreken met één van onze coaches naargelang de mogelijkheden.

Waar?

  • TRACE centrum Beveren, Lindenlaan 75, 9120 Beveren-Waas

Voor wie?

Voor iedereen die zoekt naar een persoonlijke aanpak en begeleiding zoekt naar bepaalde doelstellingen en/of last heeft van bepaalde klachten.

Contact

Heb je vragen omtrent onze 3on1 / personal trainingen in Beveren?
Neem dan gerust contact op met coach Nick :

nick@teamtrace.be
0485 60 93 62

Investing in yourself always pays the best interest

– Benjamin Franklin

PRIJZEN

Bekijk onze verschillende formules op onze tarieven pagina.

NOG VRAGEN…BEKIJK ONZE FAQ’S