Wij helpen jou graag bij het kiezen van de juiste formule

Bij TRACE begrijpen we dat ieder individu unieke behoeften heeft als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Daarom is ons doel om voor jou de meest geschikte oplossing te vinden, waarbij we rekening houden met verschillende factoren zoals jouw beschikbare tijd, motivatie en financiële situatie.

We bieden verschillende formules en combinaties aan om een op maat gemaakt trainingsschema voor jou samen te stellen. Of je nu geïnteresseerd bent in individuele begeleiding, groepssessies of een combinatie van beide, we passen ons aan aan jouw wensen en doelstellingen.

Kortom, we zijn hier om jou te ondersteunen en te begeleiden op jouw pad naar persoonlijke ontwikkeling en groei.

First Meet

Ben je nieuw bij de Trace? Dan hebben we an offer you can’t refuse.

Het First Meet pakket is het ideale pakket om te starten. Meer informatie vind je HIER!

3on1 Training

Training in groepjes van max. 3 personen. Zelfde kwaliteit van een personal training, maar aan een lagere kostprijs en het sociale om met anderen te trainen.

Aan de hand van jouw geïndividualiseerd schema zal je perfect weten welke oefeningen je moet doen en hoeveel herhalingen. Wij zijn er steeds om je op weg te helpen en te corrigeren waar nodig voor de perfecte uitvoering.

Small Group Training

Strong is the new sexy. Wil je terug strakker en sterker worden, dan is een goed onderbouwde training met focus op kracht de kortste weg naar je doel. Dit is een training in groepjes van max. 8 personen.

We maken een onderscheid tussen 2 soorten Small Group Training:

  • BOOST: Focus op kracht
  • MOVE: Focus op kracht, flexibiliteit, core-stability en blessures (zoals nek-, schouder- en rugklachten)

Prijsformules

Trace werkt met maandelijkse abonnementen die je voor de start van iedere maand kan aanpassen. Lukt het niet om jouw credits op te gebruiken voor het einde van de maand? Dan raden we je een beurtenkaart aan.

Bij het nemen van een abonnement ter waarde van minstens 200 euro, is de maandelijkse Bodyscan gratis. De Bodyscan meet jouw spier- en vetmassa en waar zich deze het meest bevinden in het lichaam.

Prijzen zijn berekend via domiciliëring. Indien je dit niet wenst, rekenen we een administratiekost van 10% aan.

Contact

Is er iets onduidelijk en heb je vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Je kan ons contacteren via volgende gegevens:

Telefoon: +32 493 69 44 44

Mail: gerben@teamtrace.be