Wil je veilig en slim trainen? Dan start je best je gezondheidstraject met een uitgebreide screening van je bewegingspatronen. Zo kunnen we je programma afstemmen op je fysieke mogelijkheden. 

De manier waarop we bewegen is soms verre van optimaal. Voorgaande blessures en te vaak zitten, hebben onbewust een invloed op onze huidige manier van bewegen. Daardoor belasten we bepaalde structuren te veel en gebruiken we sommige belangrijke spieren onvoldoende. Aan de hand van een screening kijken we of jouw manier van bewegen geen hiaten vertoont. 

Op basis van deze screening en jouw feedback stellen we een geΓ―ndividualiseerd trainingsschema op. Dit zorgt ervoor dat je niet te weinig, niet te veel maar optimaal belast wordt.

Screening is ook een ideale tool om je progressie te meten. Het meet zowel de kwaliteit en de kwantiteit van je beweging. We willen dat je in de eerste plaats vooral goed beweegt om dan in een volgende fase meer te bewegen. 

Kortom, als personal trainers geven we prioriteit aan screening. Bij TRACE krijg je dus een programma op maat. Zo kan jij veilig en slim trainen zonder blessures.

First Meet is de ideale opstart. In dit programma zit reeds een screening inbegrepen. Meer informatie vind je hieronder


Ready, set, sweat!