When you’re building muscle, you’re also building willpower”

Als je kijkt naar een sportwedstrijd van 10 jaar geleden versus naar een wedstrijd vandaag, dan is er één groot verschil. Het spel is explosiever en krachtiger geworden.


Vroeger ging men ervan uit dat explosiviteit nauwelijks getraind kon worden, maar dat is een foute veronderstelling. We kunnen uiteraard niet van iedere atleet een sprintfenomeen maken, maar we kunnen wel iedere atleet explosiever maken met gerichte trainingen.


Een ander belangrijk punt is dat sporters veel eenzijdiger zijn geworden. Jonge sporters hebben minder bewegingservaring in verschillende sporten en hebben zich op een jongere leeftijd gespecialiseerd in een bepaalde sportdiscipline. Dit zorgt vaak voor een eenzijdige belasting met een hogere kans op blessures. Om deze zaken te counteren, is een aangepast krachtschema dat de evenwichten herstelt een noodzaak.

Vanaf oktober bieden we 2 lesmomenten aan, zowel de maandag- als de woensdagavond om 19u30.

Het aantal deelnemers is wel beperkt tot 8 deelnemers per les, zodat de les vlot kan verlopen. Daarom gaan we in de toekomst onze les reserveren via onze app. Om een les te reserveren krijg je iedere 2 weken credits toegewezen. Deze credits zijn dan 4 weken geldig. Mocht je interesse hebben, kan je dezelfde credits eventueel ook gebruiken voor de andere groepslessen.

De prijzen voor de competitietraining kan je HIER terugvinden.

Afhankelijk van de afspraken met de club (TC Merelbeke) en jouw ambities, stellen we graag een aangepast programma voor. Meer info kan je krijgen bij Peter. peter@teamtrace.be of 0497/534 435.

Een overzicht van alle lesmomenten vind je HIER.