Team

If you want to go fast go alone. If you want to go far, go together

Wij helpen jou, jouw doel te bereiken op een haalbare manier.

Rebel

If we were music, we would be rock and roll

We take our work very seriously, but we don’t take ourselves too seriously

Associate

Doing more than giving exercises
People don’t care how much you know, until they know how much you care

Training geven is meer dan oefeningen/trainingsschema's uitwerken. Het is connecteren met mensen. Energie en passie overbrengen en interesse tonen in de mensen, laten weten dat we er voor hen zijn.

Change

We want lasting change in peoples lifes

Correct bewegen en gewoontes aanpassen stap voor stap is de beste manier om levenskwaliteit te verbeteren.

Educate

Simplify things and educate

Onze taak is om het werk van specialisten verstaanbaar te maken. Als men weet waarom bepaalde oefeningen nuttig zijn, dan zal de kans op correct bewegen vergroten. Daarom vinden wij het uiterst belangrijk om, in de steeds veranderende fitnesswereld waarin we ons bevinden, op regelmatige basis bij te leren.

Team

PETER DUYCK

Personal trainer

PETER DUYCK

peter@teamtrace.be 0497 534 435
Zwijnaarde

PETER DUYCK

peter@teamtrace.be 0497 534 435 Zwijnaarde

Ik ben Peter Duyck. Voor zover ik mij kan herinneren, was ik altijd al van plan om lichamelijke opvoeding te studeren. Ik ben ook nooit van plan geweest om iets anders te doen dan sport. Ik ben 12-voudig Belgisch Kampioen Racketlon (de combinatie van de 4 racketsporten) en internationaal was ik ooit nummer 4 in de wereld. mijn volledige beroepscarrière heeft met sport te maken: LO leerkracht in het onderwijs, praktijkassistent aan de Universiteit (HILO), werknemer bij SPARTANOVA (spin-off van de Universiteit), … De laatste jaren ben ik fulltime personal trainer voor zowel professionele atleten als voor de computerfreak met nek- en rugklachten.

Ik ben ervan overtuigd dat correct bewegen het beste medicijn is. Het is niet moeilijk om iemand helemaal uitgeput terug naar huis te sturen. Je haalt enkele oefeningen van het internet en je geeft ze zonder al te veel rust na elkaar… iedereen kapot! Dat is NIET wat een trainer zou moeten doen.
Ieder persoon heeft in functie van zijn doelstelling de juiste prikkel nodig. Niet teveel en ook niet te weinig. Een training waarvan je voelt dat je na verloop van tijd minder pijn hebt, beter beweegt en je mentaal en fysisch sterker voor de dag komt.
Zoiets gebeurt niet zomaar. In de eerste plaats moet je luisteren naar de klant: zijn doelstellingen, blessurevoorgeschiedenis en sportverleden. Dit wordt gevolgd door een testing. “if you’re not assessing, you’re guessing”. Dit is voor ons het belangrijkste onderdeel. Wij doen dit dagelijks en scholen er ons ook continu in bij. Er bestaan duizenden oefeningen, de vraag is: welke 5 oefeningen brengen jou dichter bij jou doel?

De tevredenheid van de klant is onze eerste bezorgdheid. Daarom storten wij ook je geld terug als je niet tevreden bent (BOOST, RUN and BURN).

Hopelijk kunnen wij met ons team, ook voor jou het verschil maken 😉

NICK MAES

Personal trainer

NICK MAES

nick@teamtrace.be 0485 609 362
Beveren Waas

NICK MAES

nick@teamtrace.be 0485 609 362 Beveren Waas

Ik ben Nick Maes. Sport en bewegen is steeds de rode draad geweest doorheen mijn leven. Stilzitten staat niet in mijn woordenboek. Al sinds jonge leeftijd heb ik mij gericht op de tennissport. Tot op de dag van vandaag zet ik steeds in op mijn eigen sportieve ontwikkeling en voel ik mij goed als ik ook anderen hierbij kan begeleiden.

Het is dan ook niet zo verbazend dat ik zonder enige twijfel lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen ben gaan studeren met als master training en coaching.
Als tennistrainer bezit ik over een diploma van trainer B. Ik heb me ook meer gespecialiseerd op conditietraining binnen tennis en heb in 2015 het diploma van tennis performance conditietrainer behaald.

In mijn master jaren ben ik via de tenniswereld in contact gekomen met Peter en heb zo TRACE als mijn stageplaats voor mijn opleiding kunnen regelen. Onze gedeelde passie voor sport en bewegen en de ervaring en kennis van Peter hebben ertoe geleid dat deze stage zeer leerrijk was en er een goede samenwerking is uit ontwikkeld.

Na het behalen van mijn diploma, heb ik Peter terug opgezocht om onze samenwerking verder te zetten. Sinds september 2015 ben ik personal trainer bij TRACE en zorg mee bij de begeleiding van personen voor betere sportprestaties, blessurepreventie en gezondheidsdoelen. Samen hebben wij o.a. het BOOST programma uitgewerkt alsook enkele andere plannen die nog op de agenda staan.

Ondertussen heb ik ook een eigen ruimte in Beveren-Waas (omstreken Waasland) waar ik mensen kan ontvangen.

TIBO DIERICKX

Personal trainer

TIBO DIERICKX

tibo@teamtrace.be 0471 074 800
Zwijnaarde

TIBO DIERICKX

tibo@teamtrace.be 0471 074 800 Zwijnaarde

Ik ben Tibo. Vanaf kindsbeen af ben ik bezig met sport. Ik heb reeds een grote waaier aan uiteenlopende sporten gedaan, waarbij ik bij elke sport tot het uiterste ging. Zo deed ik tennis, parkour, klimmen, karate, kungfu en nog tal van andere sporten.

Dit was dan ook mijn grootste beweegreden waarom ik koos voor de opleiding Lichamelijke opvoeding – Bewegingsrecreatie.

Momenteel werk ik sinds een lange tijd in een fitness te Gent. Doorheen deze jaren groeide mijn interesse voor personal training. Na het behalen van mijn bijkomend diploma Sportverzorging wilde ik meer inspelen op deze interesse. Zo ben ik terecht gekomen bij TRACE Gent.

Elke klant is voor mij een uitdaging en ik zal mij dan ook 100% inzetten op samen het gewenste resultaat te bereiken.
Samen gaan we ervoor!

GERBEN PEDE

Personal Trainer

GERBEN PEDE

gerben@teamtrace.be 0493 69 44 44
Zwijnaarde

GERBEN PEDE

gerben@teamtrace.be 0493 69 44 44 Zwijnaarde

Ik ben Gerben Pede. Ik heb reeds een heel aantal verschillende sporten beoefend. Voetbal, pingpong, fietsen en badminton. De laatste 2 doe ik nu nog steeds regelmatig.

Als studies deed ik Sport en Bewegen aan Howest. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom ik geen opleiding Lichamelijke Opvoeding heb gedaan? Ik wilde zeker en vast geen leerkracht worden. Ik ben liever bezig met volwassenen, dan met kinderen / jongeren.

Ik koos TRACE als stageplaats tijdens mijn opleiding Sport en Bewegen. Na het afstuderen vroeg Peter me of ik verder wou komen werken bij TRACE. Dit kon ik niet anders dan accepteren.

Na een 4 maand half-time, kon ik op 1 januari 2023 voltijds starten bij TRACE. Daar werk ik nu nog steeds met volle plezier!

 

JOERI CLAUWAERT

Personal Trainer

JOERI CLAUWAERT

joeri@teamtrace.be 0498 12 96 68
Zwijnaarde

JOERI CLAUWAERT

joeri@teamtrace.be 0498 12 96 68 Zwijnaarde

Hey, ik ben Joeri. Ik werk nu ongeveer een jaar bij TRACE. Ik heb Sport en Bewegen gestudeerd aan Howest en heb hier ook stage gevolgd in mijn laatste jaar.