FAQ’s

Boost:

Wat als je niet op elke training aanwezig kan zijn?

Er zijn geen inhaaltrainingen voorzien, maar dankzij onze TRACE-app kan je deze steeds thuis inhalen.

Zal ik niet te gespierd zijn?

Deze vraag krijg ik ook regelmatig en alleen van vrouwen.
De meeste mannen komen net bij mij om er gespierder uit te zien en dat kost heel erg veel moeite. Meestal zijn we al blij als de buik verdwijnt en de schouders wat breder worden. Voor vrouwen is het moeilijker om spiermassa aan te maken door het lagere testosterongehalte bij vrouwen.
Bodybuilders die graag opgezwollen spieren willen, moeten hier heel gericht voor trainen. Dit zijn trainingsschema’s met heel veel herhalingen aan een submaximale intensiteit. Daarom doen zij lange trainingen in de fitness. Dit doen wij niet! Wij doen het tegenovergestelde…
In al die jaren dat ik vrouwen begeleid om strakker te worden, heb ik nog geen enkele vrouw horen klagen dat ze te gespierd is geworden door het trainen.

Ik wens geen vetverlies… is BOOST dan ook iets voor mij?

BOOST werd in de eerste plaats uitgewerkt voor mensen die gewicht willen verliezen of strakker willen worden.. maar iedereen heeft toch baat bij wat extra spierkracht en uithouding?

Om ons metabolisme terug een BOOST te geven focussen wij op krachttraining. Iedereen is gebaat met wat extra kracht. Het maakt het leven een stuk eenvoudiger en het voorkomt kwetsuren als je de oefeningen correct uitvoert. Het voorkomen van kwetsuren (lees voornamelijk lage rugpijn) heeft in de eerste plaats te maken met de manier waarop je beweegt. Wij hechten veel belang aan correct bewegen voor iedereen die bij ons komt trainen ongeacht zijn/haar trainingsdoel. In de eerste plaats zijn wij bewegingscoaches die een programma hebben geschreven voor mensen die wensen af te vallen. Wij COACHEN correct bewegen!

Ik ben een absolute beginner…. is dit ook voor mij?

Ja. Iedere oefening is zo opgebouwd dat er op een eenvoudige manier progressies en regressies mogelijk zijn. Dit betekent dat zowel beginners als geoefende sporters helemaal voldaan naar huis zullen terugkeren.

Zijn de trainingen voor mannen of vrouwen bedoeld?

Iedereen is van harte welkom!

Shape:

Is dit programma is voor alle niveau’s?

Heb je schrik dat dit programma te zwaar voor je is of dat oefeningen te moeilijk zouden zijn? Geen paniek! Elke workout wordt duidelijk voorgetoond en is voorzien van enkele progressies en regressies zodat iedereen de oefening op een correcte manier en op zijn eigen niveau kan uitvoeren.

Welk materiaal heb ik nodig en waar koop ik het best?

In onderstaand PDF-bestand vind je al het nodige materiaal voor SHAPE.

Klik in de PDF op de afbeelding om de prijzen te bekijken en het materiaal toe te voegen aan jouw winkelmandje.

Materiaal SHAPE

Ik doe reeds een groepsprogramma… kan ik een upgrade nemen naar shape?

Tuurlijk kan dit en zelfs voor de helft van de prijs (SHAPE all-in)!

 

Het is wel duur…

Weinig betalen en geen resultaten behalen, dat is duur. Je kan gerust 14 dagen proberen.

In geval van twijfel, betalen we met plezier het geld integraal terug. No hard feelings.

 

“if you think it’s expensive to hire a professional wait until you hire an amateur!”

Hoe maak ik gebruik van de online app?

3/15/30 challenge: