FAQ’s

Boost:

Welk trainingsmoment in Merelbeke mag ik kiezen?

In Merelbeke kan je wekelijks je trainingsmoment zelf kiezen via de TRACE app of kiezen om meerdere keer BOOST te volgen per week.

Het aantal keren dat je een BOOST trainingen per week kan volgen is afhankelijk van de formule die je kiest.

Voor meer informatie omtrent onze formules, klik hier.

Zal ik niet te gespierd zijn?

Deze vraag krijg ik ook regelmatig en alleen van vrouwen.
De meeste mannen komen net bij mij om er gespierder uit te zien en dat kost heel erg veel moeite. Meestal zijn we al blij als de buik verdwijnt en de schouders wat breder worden. Voor vrouwen is het moeilijker om spiermassa aan te maken door het lagere testosterongehalte bij vrouwen.
Bodybuilders die graag opgezwollen spieren willen, moeten hier heel gericht voor trainen. Dit zijn trainingsschema’s met heel veel herhalingen aan een submaximale intensiteit. Daarom doen zij lange trainingen in de fitness. Dit doen wij niet! Wij doen het tegenovergestelde…
In al die jaren dat ik vrouwen begeleid om strakker te worden, heb ik nog geen enkele vrouw horen klagen dat ze te gespierd is geworden door het trainen.

Ik wens geen vetverlies… is BOOST dan ook iets voor mij?

BOOST werd in de eerste plaats uitgewerkt voor mensen die gewicht willen verliezen of strakker willen worden.. maar iedereen heeft toch baat bij wat extra spierkracht en uithouding?

Om ons metabolisme terug een BOOST te geven focussen wij op krachttraining. Iedereen is gebaat met wat extra kracht. Het maakt het leven een stuk eenvoudiger en het voorkomt kwetsuren als je de oefeningen correct uitvoert. Het voorkomen van kwetsuren (lees voornamelijk lage rugpijn) heeft in de eerste plaats te maken met de manier waarop je beweegt. Wij hechten veel belang aan correct bewegen voor iedereen die bij ons komt trainen ongeacht zijn/haar trainingsdoel. In de eerste plaats zijn wij bewegingscoaches die een programma hebben geschreven voor mensen die wensen af te vallen. Wij COACHEN correct bewegen!

Ik ben een absolute beginner…. is dit ook voor mij?

Ja. Iedere oefening is zo opgebouwd dat er op een eenvoudige manier progressies en regressies mogelijk zijn. Dit betekent dat zowel beginners als geoefende sporters helemaal voldaan naar huis zullen terugkeren.

Zijn de trainingen voor mannen of vrouwen bedoeld?

Iedereen is van harte welkom!

Get fit, Stay fit

Wat gebeurt er indien er een sessie door overmacht (stevige regen, …) niet kan doorgaan?

Helemaal niets.
We houden het bedrag op €36 (domiciliëring) en 40€ (zonder domiciliëring).
Dit is voor 4 sessies maar verschillende maanden hebben 5 dinsdagen…
Voor deze extra sessie betalen jullie niet en mocht door overmacht een les geannuleerd worden
dan wordt dit op deze manier gecompenseerd.

Corona:

“Help ik heb CORONA” of “ik moet in QUARANTAINE”. Wat nu?

Allereerst veel beterschap en dank je wel om aan ieders gezondheid te denken en dus even niet te komen trainen!

We stellen je graag 2 opties voor:

  1. Ik ben nu fit en wil dit graag behouden. Ik zou dus graag verder gebruik maken van jullie expertise en “het duwtje in de rug” maar dan online. We stellen een schema voor jou op en helpen jou aan het nodige materiaal.
  2. Ik wil graag een terugbetaling pro rata en ik hoop zo snel mogelijk terug aan te sluiten.

In beide gevallen, stuur een mail naar Sarah@teamtrace.be en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Tarieven:

Is er, aangezien het maandelijks betalen, voorrang voor inschrijving van de volgende maand?

Het is inderdaad zo dat mensen die reeds een abonnement hebben voorrang krijgen op mensen die nog geen abonnement hebben voor de maand die komt.

Waar moet ik rekening mee houden bij het nemen van een abonnement?

1. Al onze tarieven werken met een domiciliëring per maand.

2. Er zijn geen opstart – of annuleringskosten.

3. Er zijn ook geen periodes die je verplicht moet uitdoen.

Hoe kan ik mij abonnement stopzetten of aanpassen?

Wens je te stopppen of een andere formule, dan moet je enkel een mailtje sturen naar info@teamtrace.be en je abonnement wordt de volgende maand niet meer verlengd of aangepast. Dit doe je voor het einde van de maand. Het is wel belangrijk dat dit PROactief gebeurt en niet REactief! We doen geen aanpassingen van maanden die reeds gepasseerd zijn.

Kan ik middenin een maand starten?

Wil je starten, ergens middenin een maand dan kan je die maand pro rata betalen. Je betaalt dus dan enkel voor de trainingen die nog gepland zijn. Vervolgens schakel je over op de standaard maandelijkse fee van die training.