Fitdesk Online: Een Reis door Innovatie en Aanpassing

In tijden waarin het onverwachte onze realiteit werd, heeft de pandemie ons gedwongen tot snelle aanpassingen. Fitdesk Online is geboren uit noodzaak en innovatie tijdens de COVID-19-crisis, toen we niet meer fysiek met elkaar mochten afspreken.

We begonnen met Facebook livesessies en online trainingsschema’s, maar al snel kwamen we erachter dat zelfs de beste schema’s onvoldoende waren. We schakelden over op Zoom calls, waardoor deelnemers elkaar en ons konden zien, wat leidde tot een verhoogde betrokkenheid en motivatie.

Van Fysiek naar Digitaal: Een Onverwacht Succes

Toen bureaustoelen de grootste vijand van onze wervelkolommen werden, richtten we ons op het verbeteren van de houding en het verminderen van de spanning in nek en schouders. Onze programma’s hebben niet alleen geleid tot geëngageerde en energiekere medewerkers tijdens werktijd, maar ook tot een verbeterde teamspirit en een daling in fysieke klachten.

Onze samenwerkingen met prominente organisaties zoals FOD Volksgezondheid en sociale zekerheid, Riziv, Engie, KBC, ING, Randstad, en diverse gemeentediensten hebben onze expertise in online training versterkt.

Een Nieuwe Horizon: Trace Your Mind

Na de pandemie was het opnieuw tijd om ons aan te passen. Om onze diensten beter af te stemmen aan de behoeften van bedrijven en om onze zichtbaarheid te verbeteren, hebben we een aparte website gelanceerd. Deze nieuwe digitale ruimte stelt ons in staat onze focuspunten te benadrukken: gezonde gewrichten, het aanpakken van stress, en het bevorderen van mentale veerkracht. Met de expertise van professionals zoals Siska Wauters en Nathalie Haeck, bieden we nu een uitgebreid pakket aan voor het verbeteren van zowel de fysieke als mentale gezondheid.

Bezoek onze nieuwe website om meer te leren over onze verbeterde diensten en hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen in het bevorderen van een gezonde werkomgeving.

Jouw Welzijn, Onze Missie

Of het nu online is of op locatie, onze missie blijft hetzelfde: mensen helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap en maak deel uit van onze evolutie. Fitdesk Online is meer dan een antwoord op een crisis; het is een belofte voor een gezondere toekomst.