Tijdens de zomervakantie staan wij klaar voor jullie.

De maanden juli en augustus blijven we open, alle lessen gaan onverminderd voort en we hebben zelf een speciaal zomeraanbod klaar. 


Wens je een onderhoudsschema voor op vakantie en een aangepast flexibel schema voor de rest van de maand?
We’ve got it!

Heb je een pakket bij ons, laat ons weten VOOR de start van de maand indien we iets moeten aanpassen.
Twijfel je, bel ons T: 0471 074 800


Iedereen die in TRACE traint, mag GRATIS gebruik maken van onze app. Hierin vind je al onze follow-along trainingen en andere programma’s met enkel lichaamsgewicht. Op deze manier heb je op elke plaats en elk moment de mogelijkheid om te trainen. Klik HIER om je account te activeren.


Kom je regelmatig trainen dan is onze pakketformule interessant omdat je op deze manier kan genieten van een extra korting (15% en 20%). In deze formule heb je recht op 4 of 8 credits per maand. In het summerchill aanbod breiden we dit uit naar 2 credits. Kortom je krijgt in onze zomermaanden dezelfde korting ook als je MAAR 2 keer komt trainen.
Samengevat het summerchill pakket laat je toe om te sporten aan gereduceerd tarief ook al kan je in die maand slechts 2 keer komen trainen EN je te ondersteunen als je op verplaatsing bent via onze APP.

  • Heb je interesse voor dit aangepast aanbod, klik dan HIER.
  • Ben je niet helemaal mee met alle mogelijke formules of wil je een aanpassing van je formule voor de zomer, klik dan HIER en stel je vraag of bel ons op het nummer T: 0471 074 800.
  • Ben je reeds klant, wens je hetzelfde te behouden maar met de gratis APP erbij, klik dan HIER