Gezonde voeding is eenvoudig: eet meer eiwitten, groenten & fruit, drink meer water en stop met snacken. Het lastige deel is om dit te integreren in je levensstijl. Daarom zijn de slaagkansen op lange termijn echt klein indien wij jou een opgelegd voedingsschema geven. De kans is groot dat je er vroeg of laat de brui zal aan geven omdat dit niet jouw manier van eten is. Het is belangrijk om te weten waar jij momenteel staat en welke verandering voor jou eenvoudig toe te passen zijn. Wil je meer weten hoe wij te werk gaan, check dan zeker onderstaande video’s!

Ons aanbod

Wat houden de sessies in?

Voor de korte sessie zal er eerst een screening van de lichaamssamenstelling worden uitgevoerd met behulp van de Tanita weegschaal. Daarna zal er een kort overleg plaatsvinden om jouw resultaten te bespreken. Dit overleg zal ongeveer 15 minuten duren.

Bij de lange sessie zal er ook eerst een screening van de lichaamssamenstelling worden uitgevoerd met behulp van het Tanita toestel. Vervolgens zal er een uitgebreidere bespreking plaatsvinden, die ongeveer 45 minuten zal duren. Hierin bespreken we jouw voedselgewoontes en stellen we een plan van aanpak op samen met jou.

Wanneer kan je inschrijven?

Hoe kan je inboeken?

Je kan HIER inboeken als je een korte sessie van 15 minuten wilt inplannen. Dit gebeurt via calendly.

Voor de lange sessie van 45 min dien je een afspraak te maken via Peter. Contactgegevens vind je terug hieronder.

Vragen?

Je kan ons steeds contacteren via:

Mail: peter@teamtrace.be

Telefoon: 0497/53 44 35