KICKSTART Groepstraining

Zin in een krachtige start? Onze KICKSTART-lessen geven je een boost voor 5 tot 6 weken. We organiseren KICKSTART tijdens specifieke periodes in het jaar. Het doel is het ideaal afstemmen van je training op vetverbranding en streven naar het verbeteren van je gezondheid op lange termijn.

Wat houdt KICKSTART in?

  • 1 x wekelijkse 3on1: Dit zijn gepersonaliseerde trainingen in groepjes van max. 3 personen.
  • 1 x wekelijkse krachttraining: Deze krachttraining helpt je spieropbouw, wat zorgt voor meer vetverbranding. (max. 8 personen)
  • 1 x wekelijkse metabolic: Dit is een combo van cardio en krachttraining, die zorgt voor betere stofwisseling en conditie. (max. 8 personen)
  • 1 x wekelijks voedingsadvies: We bieden nauwkeurige metingen aan nauwkeurige metingen aan dankzij een bio-impedantie weegschaal. Bovendien krijg je extra begeleiding bij voedingsgewoontes.
  • Eenmalige screening: Aan het begin van de KICKSTART voeren we een vragenlijst en screening uit. Zo kunnen we je schema aanpassen aan je specifieke behoeften.

Het doel van de KICKSTART is niet om snel gewicht te verliezen, maar om een gezonde levensstijl te bereiken door betere voedings- en beweeggewoontes op lange termijn.

The best time for new beginnings is now!